FIFA 2011 ve PES 2011 Önemli Farklılıklarla Geliyor. - Oyun

2 Mayıs 2010 Pazar

FIFA 2011 ve PES 2011 Önemli Farklılıklarla Geliyor.

Ea Sports tarafından geliştirilen FIFA ve Konami tarafından geliştirilen PES bu sene de büyük bir çekişmeye hazırlanıyor. PES son yıllarda rakibi FIFA karşısında düşüşe geçmişti. Yayınlanan son rakamlara göre FIFA serisinin sonuncusu FIFA 2010‘ın 10 milyonu geçtiği açıklanmıştı.

Konami şirketi bu kötü gidişatı düzeltmek için bu sene büyük bir revizyona gidecek. Yapımcı Shingo “Seabass” Tabatsuka, PES 2011‘de çok önemli değişikliklerin olacağını söyledi. Bu farklılıkların başında yapay zeka ve oyuncuların hareketleri geliyor. Konami yeni seride oyuncu hareketlerinde büyük bir gelişmeye gitmeyi hedefliyor ve yapay zeka özelliğiyle birlikte oyuncuların kendilerini gerçek bir stad’ta maç ediyor gibi hissetmesini hedefliyor. EA Sports ile olan rekabetinde böylece bir adım öne geçmek istiyor.

PES serisinin Japon versiyonu olan Winning Eleven’ın %30′u tamamlanmış durumda. Tahminlere göre Kasım ya da Aralık ayında Japonya’da oyunun satışa sunulması bekleniyor. Avrupa’da ise hedef Ekim ayı olarak belirlenmiş durumda.

PES‘te durum böyleyken FIFA‘da ise farklı bir heyecan var. Oyun severlerin son yıllarda artık PC’den konsol’a kayması EASports yetkililerini de harekete geçirdi. FIFA 2011‘de Easports artık oyun kollarını bırakmayı hedefliyor. X-Box için geliştirilen Natal sayesinde aklınızın alabileceği her şeyi kol yardımı olmadan gerçekleştirebileceksiniz. Bu yeni teknolojinin şuan için hangi oyunlarda uygulanabileceği hakkında net bir bilgi olmamasına rağmen EA Sports yetkililerinin yaptığı açıklamalara göre FIFA 2011 bu teknoloji’yi destekleyecek.

EA Sports bu yeni teknoloji ile birlikte rakibi Konami ve PES serisi karşısında büyük sıçrama yapmayı hedefliyor. İnsanların bir hayli hevesli şekilde beklediği bu teknoloji umarım bizleri hayal kırıklığına uğratmaz. Ekim ayı ya da en geç Kasım ayı geldiğinde ve oyun satışa sunulduğunda bunu hep birlikte göreceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails

---


blog directoryMadeInTurkiye.Net | Toplist