Diablo 3-Demon Hunter ve temel özellikleri - Oyun

24 Mayıs 2012 Perşembe

Diablo 3-Demon Hunter ve temel özellikleri


Ranged Weaponry:İblis avcıları ok ve yay ile acı verici bir savaş yapabilir veya akla hayale gelmeyecek şekilde hassasiyet ile uzaktaki düşmanları yok edebilir. Üzerlerinde uzun yay, el bombası, elle atılan tuzaklar ve hatta iki elinde de yay bulundurabilirler.
Traps: Kendilerini çok büyük avcı veya iblislerden daha iyi savunabilmek ve kolay yenebilmek için paket tuzak hazırlarlar. Düşmanları cezbetmek için mayın içine aldatıcı tuzaklar koyabilir veya düşmanlarını çelik ağızlı tuzaklar ile yavaşlatarak öldürebilirler.
 Shadow Magic: Büyülü cehennem güçlerine karşı şanslarını iyileştirmek için, iblis avcıları gölge büyüleri kullanabilirler. Karanlıkta büyüleriyle gizlenerek ve düşmanları şaşırtarak aralarına gölge gibi gizlice girip avlayabilirler.
Battle Tactics: İblis avcıları yaralar ve yanıklar taşırlar ve yoluna gidenlere tekrar zarar vermezler. Avcılar uzun oklarıyla uzak mesafeden düşmanlarını yok eder veya oklarını saplayarak onları yavaşlatır ve sis bombaları ile onları tuzağa düşürerek öldürür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails

---


blog directoryMadeInTurkiye.Net | Toplist