Diablo 3-Barbarlar ve temel özellikleri - Oyun

15 Mayıs 2012 Salı

Diablo 3-Barbarlar ve temel özellikleri

Barbar Saldırısı
Melee Mastery: Barbarlar raslantı sıradan savaşçılar zorlukla kaldırabilir ki silah salıncak.Sıradan savaşçılar Barbarların silahlarını zorlukla kaldırıp sallayabilir. Barbarlar düşmanı güçleri ile ezmek için büyük boyda bir bıçak, çekiç, balta ya da yumruk oturtması ile veya büyük(ama hantal) silah kullanırlar.
Brutal attacks(öfke): Kuvvet ve öfke birlikte iyi gider. Barbarların saldırılarına öfke bol miktarda zaman katmaktadır, düşmanlarını kolları ile sıkarak onların kemiklerini dahi kırabilirler.
Shouts(bağırma:) Barbarlar savaş alanında güçlü varlıklar olan ve vahşi savaş çığlıkları düşmanların savaşma arzularını ortaya çıkabilir veya barbarın saldırısından düşmanlarını kaçırır. hatta en güçlü düşmanlar bile bir barbarın bağırmasını duyduğunda etkilenerek ölümcül darbeler alabileceğini bilir.
Taking Hits: Başka hiçbir kahramanlar düşmandan silkme barbarlar yaptığınız şekilde saldırır olabilir.Başka hiç bir kahraman, barbarın yaptığı saldırıyı yapamayabilir. Barbarların muazzam gücü, onlara ağır kalkanlar donatılmasına olanak sağlar ve onların bedenlerini metal zırhları gelen bıçak ve diş saldırılarından korur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails

---


blog directoryMadeInTurkiye.Net | Toplist