SMS ile yeni 225 EP satın almak - Oyun

29 Ekim 2010 Cuma

SMS ile yeni 225 EP satın almak

Ana Sayfa üzerinden veya oyun içerisinde Nesne Market içerisinden EP Yükle sekmesine tıkladıgınızda "SMS" seçeneğini göreceksiniz.metin 2
SMS’i seçtiğinizde yeni eklenen “225 EP” seçeneğini göreceksiniz.
“Şimdi alın” ile satın almaya devam edin. Yeni bir pencere açılacaktır. Yeni pencere açılmadıysa resimdeki linke tıklayın ve pencereyi açın.
Bu ekranda 225 EP karşılığı 40 TL ödeneceği görüyorsunuz. “OneBip” üyeliğiniz varsa resimde işaretli bölgeden üyeliğinize ait e-posta adresi ve şifre ile giriş yapın.
“OneBip” üyeliğiniz yoksa sol taraftaki formu doldurarak “Devam” butonuna tıklayın. (Telefon numaranızı 10 haneli olarak yazınız. Kayıt olurken yazdığınız e-posta adresini ve şifrenizi kimse ile paylaşmayıp not alın.)
Üyeliğimiz aldıktan veya giriş yaptıktan sonraki gelen ekran aşağıdaki gibidir. “Şimdi Satın Alın” butonuna tıklayarak hesabımıza kredi yükleyeceğimiz ekrana geliyoruz.
225 EP karşılığı 40TL olduğu için hesabımıza 40TL lik kredi yüklemeyi seçiyoruz. “Fon Ekleyin” butonuna tıklıyoruz. Ödemeyi onaylamak için ekranda size vereceği kodu, 7979 a yazıp gönderiyoruz.
Servisi kullanabilmek için yeterli bakiyeye sahipseniz, 225 EP hesabınıza yüklenecektir.
Onay için gönderilen SMS’ler Turckcell için 50 Kr, Avea için 40 Kr olarak ücretlendirilir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails

---


blog directoryMadeInTurkiye.Net | Toplist