Medal of Honor ön incelemesi - Oyun

15 Ekim 2010 Cuma

Medal of Honor ön incelemesi

medal of honor
Yapımcı Greg Goodrich sayısız görüşmeler belirtildiği gibi, EA daha gerçekçi bir atıcı işçiliği ile rekabet SB ayırt etmek için aradı. adeta hayat hikayesi bir yana, birkaç ilginç özellikleri - bazı eklemeler de dahil olmak üzere standart konsol first-person shooter kontrollere - oyun bu hedefe ulaşmak yardımcı doğru uzun bir yol.
Sağlık Bakanlığı Savaş wannabe bir Gears olmadan bir kapak tabanlı shooter. ve, ve yakın çeyrek açık savaş oyunu bile mix süper-asker oynamaya çalışın kurşun alımını önemli ölçüde artacaktır. Neyse ki, bir şık sürgülü mekanik ve kapak pozisyonlara hızlı ve kolay hareket sağlayan bir kere bir şey geride katı konum, güvenli bir şekilde hedefler seçmek dışarı ve yangın dönen, içinde ve dışında yalın sorun değil. O Rainbow Six gibi taktik atıcı arasında rahat bir ortamda ve Call of Duty run-ve-gun's.
Senin Tier 1 Arkadaşları ve sınırdaş, ustaca çekip uygun olduğunda, yığıt ve süpürme kapağı almak, kötü adamlar onların adil pay kap görünüm ve gerçek gibi taktik dönüş manevraları. Iyi bir A.I.'s ara sıra intihar eğilimleri olsa gerek dost ve düşman için sistem açılır. Vurmak algılama ve yanı oldukça iyi bir kol veya bacak çekimleri doğru "Humpty Dans" animasyonlar tetikler. zaman, oyun onun bacak kırık olduğu gibi yan aksak durdu kadar düşman içine pompalanan bu dört çekim kayıt olmaz; sorun bu animasyonlar pencereden dışarı vurmak algılama atabilir vardır.
Ne gerçekçi değil MoH'nin bakmak. Ben ve Xbox 360 versiyonu ile benim zaman çoğunluğu geçirdi Danger kapa Motor yeterince iyi ekran eylem kolları Unreal 3 modifiye ederken, genel estetik şiddetle karakter modelleri, dokuları ve ortamlarda lehçe bir Bay Temizlik düzey ihtiyacı var. PlayStation 3 sürümü, ama biraz daha net görünüyor kampanya onun lekeli gece sahneleri, özellikle de herhangi bir platformda bir görsel gem değildir.
Ama benim en büyük şikayeti kampanya çok çok kısa olduğunu, ben, eğildi, kaydırdı ve yedi saatin altında her görevi boyunca önünü çekim, en zor zorluk bile ... ve kapalı konumda sıkıca otomatik amacı ile's. O keyifli, çoğu zaman duygusal yedi saat, ama hikaye kısa kesilmişti gibi uzaklara duygu yürüdü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails

---


blog directoryMadeInTurkiye.Net | Toplist