Diablo 3 2012'de çıkıyor - Oyun

24 Eylül 2011 Cumartesi

Diablo 3 2012'de çıkıyor

diablo 3
Sadece üç gün önce, Blizzard Entertainment, role-playing oyunu için kapalı bir beta başlatmak şeklinde Diablo III hayranları için iyi bir haber getirdi. Şimdi, Kaliforniya merkezli geliştirici paylaşmak için biraz daha az-daha-harika bir bilgi vardır: daha önce önerilen olduğu gibi Diablo III, 2011 yılında gemi olmaz. Bunun yerine, oyunun artık Blizzard göre ", 2012 başlarında" mağazalar kendi yolunu bulmak için planlanıyor.
Activision Blizzard CEO'su Mike Morhaime stüdyo başlatmak pencere karşılamak için imkansız hale geldi sonuçta oyun, 2011 yılında gemi olacağını "umutlu", ama olduğunu açıkladı. "Bu hafta Aralık ayının sonundan önce hazır olacağını hissettim karar oyunu ile katılan takımların tüm insanları bir araya çekti ve istemeye istemeye, olmaz sonucuna geldi" diye açıkladı.
Morhaime göre, ekstra zaman Blizzard "oyun bir kaç farklı unsurları daha lehçe" ekleyin ve başta planlandığı göre daha fazla kullanıcı beta açmak için fırsat olacaktır. Diablo III için beta için gözle ilgilenen oyuncular Battle.net ziyaret edebilirsiniz.
Diablo III 2001 yılında 'Diablo II beri serinin ilk başlığı olan: Lord İmha genişleme ve, gelirleri çekme için çeşitli yeni özellikler, karakter sınıfları, ve şirket için "bir yeni yolu olarak tasarlanmış bir yeni müzayede evi sistemi eklemek olacak oyunu. "

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails

---


blog directoryMadeInTurkiye.Net | Toplist