Need for Speed: Hot Pursuit( inceleme) - Oyun

11 Aralık 2010 Cumartesi

Need for Speed: Hot Pursuit( inceleme)

Need for Speed: Hot Pursuit
Sıcak Takip geri Speed serisi 'kökleri için ihtiyacınız gider ve egzotik otomobil ve yüksek hızlı polis kovalayan Hız franchise için ihtiyacınız daha önce "Sıcak Takip" başlıkları oynanış tarzı alır. Öncelikle 3DO Speed için orijinal ihtiyacınız esinlenmiştir. Sıcak Takip oyuncu ya bir polis veya bir yarışçı olalım ve her iki rol için tam bir kariyer modu özellikleri [kaynak belirtilmeli]. Polisler ve yarışçılar arasında bir ilişki olarak tanımlanmaktadır polisler yarışçılar kıyasla daha güçlü olması ile "bir tavşan aşağı kovalayan bir köpek". Her yan yollara barikat ve radar karıştırma çağrısında dahil olmak üzere birçok güç-up vardır.

Oyun Seacrest İlçe olarak bilinen kurgusal bir konumda yer almaktadır. Bu açık bir dünya ve özellikleri açık yol 100 mil (160 km), dört kez Burnout Paradise, Kriter önceki başlık. göre daha büyük bitti kriteri, bir yere 12-15 saat arasında uzun, tek kişilik bölüm ama tekrar değeri dolu.

multiplayer yarış yaşamak bir seçenek olarak;. Hot Pursuit da oyunu en fazla sekiz oyuncu ile hem tek oyunculu ve çok oyunculu oyun modu sunuyor "oyun için Facebook" olarak tanımlanan "Otolog" adlı yeni bir sosyal etkileşim sistem özellikleri oyuncular daha sonra yenmek için deneyebilirsiniz arkadaşlar görmek için Otolog yem, kayıtları ve başarıları gönderebilirsiniz. Otolog da "Bounty" adlı bir deneyim sistemi içerir. Oyuncular ayrıca oyun için özel müzikleri ekleyebilirsiniz.

Oyunun sürüş modeli olarak arcade-Burnout Paradise, ama bir simülatör uzak tarz değil. "eğlenceli ve erişilebilir" olarak nitelendiriliyor Sıcak Takip Tüm araçların gerçek dünya otomobil ve SUV lisanslı olarak tanımlanan "sürüş hayal tüm arabalar, bir şekilde bunları sürüş hayal". En çok araç, ancak her iki yarışçı ve polis varyantları mevcuttur birkaç her tarafında özel. Ayrıca sadece Sıcak Takip yer Porsche 918 Spyder. Bir Shift görülen ancak Ferrari, son DLC paketi ama özellikle Hot Pursuit 2 beri Speed oyunları için diğer tüm ihtiyacınız eksik, Hot Pursuit dan da yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails

---


blog directoryMadeInTurkiye.Net | Toplist