Assassin's Creed 2 (2010) - Oyun

23 Nisan 2010 Cuma

Assassin's Creed 2 (2010)

assassin's creed ekran görüntüsü
Orta Çağ’da suikastçı olma fikri gayet heyecan verici! Ubisoft’un yeni fenomeni Assassin’s Creed 2, şimdiye dek yayınlanan görselleri ve videolarıyla adeta iştah kabartıyor.

Prince of Persia'nın halefi olarak ün salmaya başlayan Assassin's Creed, Prince olmaktan sıkılan oyuncuları, Orta Çağ'ın karanlık ve kasvetli kalelerinde suikast yapmaya davet ediyor. Bilindiği üzere Assassin's Creed'de 1191 yılında, Haşhaşin tarikatı üyesi Altair adlı bir suikasçıyı kontrol ediyorduk. 20 Kasım 2009'da Avrupa'da yayınlanacak olan Assassin's Creed 2'de ise 1476'dayız. Bu kez Ezio Auditore de Firenze adlı, soylu olan ailesi Floransa'da katledilmiş bir karakteri kontrol edeceğiz.

Yeni yapımda Venedik'teyiz. Dönemin gerçek kişileri olan Leonardo Da Vinci, Machiavelli, Caterina Sofrza ve Lorenzo de Medici de yapımda bulunacak. O dönem 24 yaşında olan Da Vinci'nin eserleriyle karşılaşacağımız yapımda, ayrıca "Uçma Makinesi" adını verdiği tasarımını da kullanacağız. Diğer bilindik karakterlerle de etkileşime gireceğimiz oyunda, devlet adamı olan Lorenzo de Medici suikastı da bulunacak.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails

---


blog directoryMadeInTurkiye.Net | Toplist