17 Şubat 2012 Cuma

Max Payne 3 yeni ekran görüntüleri ve traileri

Max Payne 3

Rockstar Games şirketi yakın zamanda çıkaracağı Max Payne 3'ün yeni ekran görüntülerini ve trailerini yayınladı.Max Payne 3 'ün Playstation ve Xbox için çıkış tarihi 18 Mayıs,bilgisayar kullanıcıları ise oyun için 1 Haziran'ı beklemek zorunda.

9 Şubat 2012 Perşembe

Gta San Andreas Playstation 2 hileleri

GTA San Andreas hile kodlarını videoda bulabilirsiniz.
Hile kodlarından bazıları
L1,L2,L2,Yukarı,Aşağı,Aşağı,Yukarı,R1,R2,R2-Cenaze aracı
Sağ,R2,yuvarlak,R1,L2,kare,R1,R2-Su üstünde sürebilme

2 Şubat 2012 Perşembe

GTA 4'de karakterler-Niko Bellic

niko bellic

Niko'nun işleri Doğu Avrupa'da iyi gitmiyordu, kuzeni ona ardarda e-postalar yolluyordu: "Kuzen burada çok zenginim, kızlarım, arabalarım, malikanelerim ve teknelerim var. Sana da yardımcı olabilirim"
Niko bu sözlere inanıp Liberty City'ye doğru yola koyuldu. Hayali çok zengin olmaktı, kuzeni bu amacını gerçekleştirebilecek birisiydi; en azından yaşadığı çöplükten çok daha iyi bir yere gidiyordu.
Liberty City'ye kuzeninin verdiği adrese geldiğinde herşeyin bir yalandan başka birşey olmadığını anlayan Niko kuzeninin borç içinde olduğunu öğrenince ona yardım etmeyi uygun gördü. Niko kendi yükünü kaldıramazken silahlı mafyalara borcu olan yalancı kuzeninin yüklü miktarda borcunu hangi yoldan ödeyebilirdi ki? Daha öncede seçtiği yoldan devam etmeliydi; yasadışı işler.
Related Posts with Thumbnails

---


blog directoryMadeInTurkiye.Net | Toplist