19 Aralık 2011 Pazartesi

100 dolara sanal araba

need for speed world
Electronic Arts ücretsiz olarak oyunculara sunduğu Need for Speed World oyununda 100$'a sanal araba satıyor.
Ücretsiz online oyun olarak oyuncularla buluşan Need for Speed World oyununda yapımcılar 100$'a "Elite" adında bir araç satmaya başladı. Eskilerin dediği "Hiçbir şey bedavadan daha pahalı değildir." sözü burada bir kez daha gerçek oluyor. Mini ödeme şeklinde lanse edilen bir çok ücretsiz online oyunda bu tip özel araçlar için normal AAA oyunlarından iki katı daha fazla fiyat çekilmesi pek de mini ödeme tanımına uymuyor. Bir ara 75$ kampanya fiyatıyla satılacağı söylenen Koenigsegg CCX Elite Edition aracının sanal yarışseverlerin ilgisini ne kadar çekeceğini bekleyip göreceğiz.

5 Aralık 2011 Pazartesi

Resident Evil 6 çıkıyor mu?

Resident Evil
Oyun piyasasının en çok merak ettiği sorulardan biri Resident Evil 6'nın çıkıp çıkmayacağıydı.Sanırım bu sorunun cevabını oyun severler yakın zamanda öğrenebilecekler.Resident Evil 6 çok büyük bir ihtimalle yakın zamanda piyasaya çıkıcak.Öyle ki ünlü oyun seslendirmeni Joe Cappelletti CV'sine bir süre önce Resident Evil 6'i ekledi.
Resident Evil'in yapımcısı olan Capcom şirketinin şu anda yakın zamanda piyasaya çıkacak iki yeni oyunu daha var.Bunlardan bir 3DS'de çıkacak Resident Evil: Revelations ve daha çok aksiyona dönük olan Resident Evil: Operation Raccoon City.
Related Posts with Thumbnails

---


blog directoryMadeInTurkiye.Net | Toplist