11 Ağustos 2011 Perşembe

At çağırma hilesi-Metin 2

İlk olarak envanterdeki at resmini kutuya koyup aynı anda klavyeden 1 tuşuna basarken envanterdeki at resmine sağ tıklıyoruz ancak 1 tuşuna ve sağ tuşa aynı anda basmalıyız yoksa hile açılmaz.

6 Ağustos 2011 Cumartesi

Rambo oyun oluyor

İngiliz firması Reef Entertainment, Rambo'nun oyununu resmi olarak duyurdu.
StudioCanal'dan Rambo filminin haklarını satın alan Reef Entertainment, oyunu seneye PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 için çıkarmayı planlıyor. Rambo'nun son filmi başarıya ulaşınca oyunu içinde uluslararası bir iştah olabileceğini fark eden firma yöneticileri şimdiden kolları sıvamış. Reef Entertainment'tan Craig Lewis, "Reef Entertaintment olarak Rambo'dan beklentilerimiz; bizi dünya çapında bir konuma taşıması. Bunun için Rambo filmlerini başarıya taşıyan atmosferi ve aksiyonu oyunda yansıtacağız." şeklinde bir açıklamada bulundu.

2 Ağustos 2011 Salı

Sanal oyunlara 12 milyon kişi harcama yapıyor

Dünyanın bir numaralı dijital ödeme sitesi Paypal'ın yaptığı açıklamaya göre her ay 12 milyon farklı kullanıcı sanal oyunlara harcama yapıyor.Kısa bir karşılaştırma yaparsak 12 milyon kişi,750 milyon kullanıcıya sahip Facebook'un sadece yüzde 1,6'sını oluşturuyor ancak bu yüzdelik oran bile oyun kuruluşları için yeterli.Bu arada Paypal oyun kullanıcıları hakkında genel bilgiler verdi.Sosyal oyunları kullananların yüzde 59'unu bayanlar oluşturken mmo oyunlarında bu oran 23'e düşüyor.Son olarak da Paypal'ın kaynaklarına göre en çok oynanan oyunlar World of WarCraft, Final Fantasy, Bejeweled ve FarmVille.

Related Posts with Thumbnails

---


blog directoryMadeInTurkiye.Net | Toplist